PONYVALEGÉNY

Mogyoród FC: visszatért a csatár

Szűcs László féléves kitérőt követően futballozhat együtt korábbi társaival

2021. augusztus 05. - Horváth M. Attila

p1010117.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngMOGYORÓD » Féléves kitérő után visszatért a helyi FC-hez a legutóbb a „blasz-kettes” TFSE-t erősítő Szűcs László.

A 32 esztendős támadó – aki bár Óbudán, a III. Kerületi TVE-ben szerepelt kölyökként, ám ifjúsági korú játékosként a Vasasban járta végig a szamárlétrát – a Pest megyei II. osztály, Északi csoportjába besorolt Mogyoród FC-nél szintúgy kiváló képességű csapattársakkal futballozhat együtt. Olyan labdarúgókról van szó, mint például a kapus Horváth Gergely (Rákospalotai EAC, Dabas, Vác), Farkas Viktor (BKV Előre, MTK, Diósgyőr, Tatabánya, Dunaújváros), Ferenczi Máté (Gyulai Termál, Dunaharaszti), Mihályi Tamás (Rákospalotai EAC, Vecsés, Felcsút, Budaörs), Polyák Balázs (Rákospalotai EAC, Fót, Rákosszentmihályi AFC, Tura VSK, Maglód, Rákosmenti KSK). A csatár bajnoki „debütálására” augusztus 14-én, szombaton 18 órakor kerülhet sor, ekkor ugyanis a Mogyoród FC az immár Andrási Zoltán által felkészített Szentendre VSE-t fogadja az 1. forduló keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1716649420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása