PONYVALEGÉNY

Levél az Olvasónak

Avagy miért hangsúlyosabb a futball a Ponyvalegény felületén, mint eddig bármikor?

2021. július 15. - Horváth M. Attila

levelazolvasonak.jpgAzt mondják, hétévente megváltozunk – mindannyian. Akik figyelemmel kísérik a www.ponyvalegeny.blog.hu cikkeit a különböző platformokon, az elmúlt hetekben tapasztalhatták, hogy sokkal több futball témájú anyag lát napvilágot ezen a felületen, ami nem a véletlen műve. 

Az ok prózai: az ezen sorok írója által üzemeltetett https://fociakobon.cafeblog.hu/ június 18. óta azért nem frissült, mert a Cafeblog a továbbiakban csupán tárhelyszolgáltatóként üzemel. Belépéskor konkrétan az alábbi felirat fogadja az oldalra belépési szándékkal érkezőt: „A Cafeblog 2021 januártól tárhelyszolgáltatóvá változik. Blogposztot írni nem lehet rajta. Kérjük, olvasd el az új Felhasználási Feltételeket!” 

A fentiek miatt a 2014. augusztus 23-án a Cafeblogra költöző, egyébiránt 2007. március 17-én alapított Foci a köbön nem szűnik meg, továbbra is elérhető, ám immár itt, a Ponyvalegény felületén, külön menüpontban. A futball témájú cikkek bevezetője pedig a továbbiakban is elkülönül a többi anyagtól, úgyszólván „köbönösített” lesz, éppen ezért tartalmazni fogja a Foci a köbön fejlécét is.   

Remélhetőleg ez a minimális módosítás nem változtatja meg nagymértékben a Kedves Olvasó tartalomfogyasztási szokásait, és ahogy eddig, továbbra is a (Ponyvalegényre költöző) Foci a köbönnel tart! 

Szép nyarat kívánva, tisztelettel: Horváth M. Attila tartalomszolgáltató menedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2616627988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása