PONYVALEGÉNY

Másfél év után ismét Heves megyében vállalt feladatot az egykori 3-szoros válogatott labdarúgó

Aranyos Imre a tavaly februárban bekövetkező herédi búcsút követően idén nyártól a gyöngyösi Energia SC-t irányítja

2021. július 08. - Horváth M. Attila

aranyos_imre_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngGYÖNGYÖS » Mindenben megegyezett a vezetőséggel, így immár hivatalos, hogy a Vasas-szurkolók korábbi kedvence, az idestova egy hónapja az 55. születésnapját ünneplő Aranyos Imre visszatér Heves megyébe, ahol az I. osztály legutóbbi második helyezettjének szakmai munkájáért felel a továbbiakban.

Ha megnyeri a bajnokságot, talán minden másként alakul. Csakhogy az Energia SC végül két ponttal kevesebbet szerzett, mint az aranyérmes Lőrinci VSC, márpedig az 57 egységet gyűjtő alakulatra lehet építeni, hasonlóan stabil együttest összerakni, katonás rendben futballozó brigádot gardírozni. Aranyos Imre is így volt ezzel, amikor először felmerült a lehetőség, hogy vállaljon szerepet, s térjen vissza a Heves megyei élvonal vérkeringésébe. Ugyan az egykori 3-szoros válogatott labdarúgónak, a Vác, a Vasas és a Budapest Honvéd korábbi kiválóságának egyértelmű a kötődése a régióhoz – lévén az akkori Eger SE-ben nevelkedett –, nem szabad azt sem elfelejteni, hogy 2019 őszén már tett egy rövid kirándulást, úgyszólván hazatért. Elvégre az őszt a Heréd LC-nél töltötte, ahol irányításával az egylet egy döntetlen mellett hétszer nyert, valamint öt vereséget szenvedett, és az így megszerzett 22 egységgel a tabella hatodik helyén adta át a társulatot. Érdekesség, hogy az egyik bajnoki siker éppen a mostani alakulata ellen született, ugyanis 2019. október 20-án a Heréd hazai környezetben Aranyos Márk duplájával 3–1-re verte az Energia SC-t. És ha már Aranyos Márknál tartunk: amennyiben megfelelő fizikai állapotban van, nagy segítséget jelenthet az ESC számára is, hiszen góllövő csatár mindenhol kerestetik, márpedig a remek alapképességű, immár 32 esztendős futballista a posztját tekintve támadó.     

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5716616886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása