PONYVALEGÉNY

Tóth Gabriella: „Kislánykoromban nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ennyi mindent el tudok érni”

A válogatott kézilabdázó az Érdtől való elszakadásról, korábbi állomáshelyéről, a Győri ETO-ról, valamint új csapatáról, a Siófokról is nyilatkozott

2020. június 02. - Horváth M. Attila

tothgabriella.jpgAmit ő nem tud a kézilabda nevű tantárgyból, azt tanítani sem érdemes. Pedig még csupán 23 éves a magyar válogatott kiválósága, Tóth Gabriella, de maradjunk inkább a Gabinál, merthogy mindenki így szólítja.

tothgabi_2.jpgA napokban a karrierjéről hosszabb interjúban valló Tóth Gabi többek között az alábbiakat fogalmazta meg az eddigiekről: 

„Kislánykoromban nem gondoltam volna, hogy egyszer majd ennyi mindent el tudok érni. Nem igazán hittem abban, hogy valamikor is egy Bajnokok Ligája-szereplő csapatban pályára kerülhetek vagy éppen az EHF Kupában tudok játszani, de ennek azért örülök. Tarthatnék akár előrébb, lehetnék feljebb is, de elégedett vagyok azzal, ahol most vagyok. Meg aztán még a pályafutásom elején tartok, van előttem jó néhány év.”

Úgy bizony, azt viszont mi tehetjük hozzá, hogy mögötte is van jó néhány jó esztendő. A nyáron Érdről Siófokra igazoló, irányítóként és átlövőként is bevethető ifjú klasszis nem könnyen intett búcsút korábbi állomáshelyének, amelyről így vélekedett: 

„Ugye, azért három évet eltöltöttem Érden. Nagyon szerettem ott lenni, megszerettem a csapattársaimat, ahogy a környezetet és a várost is. Nehéz lesz onnan kiszakadni, de azt gondolom, valami új vár rám, és én szeretem a kihívásokat, úgyhogy állok elébe, bármi fog következni.”

Ha kíváncsi arra, miért nem fordult meg Tóth Gabi fejében az országváltás; melyik a legszebb emléke Érdről; valamint hogy jön a kézilabdához a bowling, olvassa el a vele készült interjút ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr615737058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása