PONYVALEGÉNY

Coldplay: a nyolcadik „utas” az Everyday Life

Hamarosan megjelenik az angol alternatív rockzenekar új stúdióalbuma

2019. november 20. - Horváth M. Attila

coldplay.jpgHivatalosan pénteken, azaz november 22-én jelenik meg az egyik legnépszerűbb angol együttes, a Coldplay legújabb stúdióalbuma.

Chris Martin tud valamit. Máskülönben az ember nem üdvözölné a szokottnál is kedvesebben Etát, a porszívóra emlékeztető fogsor nélküli szomszédasszonyt vagy a vízzel nem elmélyült barátságot ápoló Büdi Bélát, hogy aztán ajtó becsuk, lemez fel, és szól a Viva la Vida vagy éppen a Paradise.

Az alternatív rockzenekar énekese és mindenese, no meg a többiek hamarosan újra meg újra beköltözhetnek a tágas nappaliba, az enyhén dohszagú sufniba, netán a kis Polskiba, merthogy a nyolcadik stúdióalbum, az Everyday Life hivatalosan november 22-én lát napvilágot.

Ha már napvilág: a lemez érdekessége, hogy a dalok elrendezése alapján az album első fele a Sunrise (Napfelkelte), míg a második a Sunset (Napnyugta) címre hallgat. Persze a Coldplayt elnézve hosszabb távon szerencsére a napnyugtától nem kell tartanunk – sokunk nagy örömére.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7815314714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása