PONYVALEGÉNY

Gosztonyi Andrással gólképtelen az NB III-as újonc

Móri SE: tizenhat bajnoki óta sikerélmény nélkül

2023. március 14. - Horváth M. Attila

s6300711.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKAPOSVÁR–MÓR 1–0 | Sorozatban tizenegyedik vereségét szenvedte el az NB III Nyugati csoportjába besorolt újonc Fejér megyei gárda, amelyet a Rákóczi Ekker Milán találatával múlt felül.

Csalóka szezon: egy évaddal ezelőtt még az NB I-es Kisvárda tagja volt Gosztonyi András, csakhogy az MTK-ban az élvonalba berobbanó 32 esztendős támadó leginkább már a várdaiak NB III-as alakulatában lépett pályára. Tavaly ősszel még a Horváth Ferenc trenírozta Dunaújvárosban futballozott, ám az egykori Kohásznál csődbe jutott a futball – immár nem először… Miután Gosztonyi András kötődik Fejér megyéhez, adta magát, hogy segítsen az újonc Mórnak. Eddig azonban kétszer lépett pályára a társulatban, és amíg másfél hete hazai pályán a Balatonfüredtől, addig legutóbb Kaposváron szenvedett vereséget a bennmaradástól egyre távolabb kerülő MSE. Utóbbi ütközet jelentőséggel bírt a támadó számára már csak azért is, mert a kaposvári Mézga Focisuliban nevelkedett és onnan került gyerekként csaknem két évtizede a Rákóczi FC-hez. A Fejér megyei gárda legközelebb, azaz március 19-én, vasárnap 14 órakor a Zalaegerszegi TE II.-t fogadja – márpedig Gosztonyi Andrásnak vannak kellemes emlékei a ZTE-vel szembeni fellépésekről, igaz, akkoriban nem az NB III-as „fakó” ellen lépett pályára. 

NB III Nyugati csoport, 25. forduló

 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC–MÓRI SE 1–0 (1–0) 

Kaposvár, Cseri út, vezette: Holczbauer Flórián (Keszthelyi Tamás, Blum Dániel)

Gólszerző: EKKER MILÁN (1–0) a 29. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr718072122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása