PONYVALEGÉNY

Őrbottyán KSE: Boda Kristóf lett az év játékosa, míg Kiss Roland az esztendő házi gólkirálya

A Pest megyei IV. osztályú társulat őszi idénye sokkal szebben ért volna véget, ha az idegenbeli pályára lépések során legalább egyszer nyer

2022. december 18. - Horváth M. Attila

kiss_roland_boda_kristof_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngŐRBOTTYÁN » Megtartotta immár hagyományosnak tekinthető évzáróját a Pest megyei IV. osztály Keleti csoportjának 7. helyén telelő helyi KSE.

orbottyan_kse_kiss_roland_boda_kristof.jpgAz összejövetelen kiderült, hogy a 2022-es esztendő őrbottyáni labdarúgóját Boda Kristófnak hívják – a 26 éves futballista az őszi idény során 11 bajnokin 2 találatig jutott –, míg az idei esztendő házi gólkirálya Kiss Roland, aki korához (20) hasonlóan ugyanannyiszor bizonyult eredményesnek az ősz folyamán, és mivel 2022 tavaszán 12-szer ünnepelhetett, megállapítható, hogy összesen 32 alkalommal járt túl a kapusok eszén. 

A magunk mögött hagyott félévben 15 egységet gyűjtő brigád kapcsán feltétlenül érdemes megjegyezni: amennyiben a tavasszal előrelépés lesz tapasztalható az idegenbeli fellépések során, akár még a dobogó elérése sem tűnik lehetetlen küldetésnek. A vendégként történő felfelé kapaszkodás ugyanakkor elvárható, ugyanis az ősszel amikor pályára lépett az Őrbottyán – a Nagytarcsa elleni 3–0-t a zöldasztalnál írták jóvá a csapatnak –, nemhogy döntetlent nem ért el, mindannyiszor vereséget szenvedett.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3618004998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása