PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: STIEBER MERCEDES, korábbi válogatott vízilabdázó, olimpikon

A kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok pólóklasszis balszélső még manapság is izgalommal várja az ajándékok kibontását

2021. december 19. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Stieber Mercedes, korábbi kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok, többszörös BEK-, illetve LEN-kupa győztes vízilabdázó, egykori olimpikon.

stiebermercedes.jpgkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, szeretet, békesség.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Sajttal töltött pulykamell, bejgli és almás pite.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Csakis zselés, de most már nem igazán fogyasztom.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A család nélkül nincs igazi karácsony.

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Nem igazán emlékszem, mikor és hogy derült ki, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat, de még most is izgalommal várom az ajándékok kibontását.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Igazából ünnepi sportélményem nincsen, talán 1991 karácsonya és szilvesztere kicsit más volt, mert a januári, ausztráliai világbajnokságra készültünk és nem igazán kaptunk szabadságot. 24-én még edzés, 26-án már edzés volt.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Az első karácsony a kis unokahúgommal.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... Nem fogadok meg semmit az új évre, csak reménykedem, hogy boldogabb és nyugodtabb lesz, mint az idei – minden tekintetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8716787650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása