PONYVALEGÉNY

KÉPséges Budapest | 9. | Váci út

2023. május 19. - Horváth M. Attila

img_20230518_173455.jpgMegdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is lehet megdöbbenni, meghökkenni, felháborodni, meglepődni vagy esetleg elmosolyodni. 

kepseges_budapest.jpg„Tisztelt Fodrászat! Mi kérem szépen itten ülősztrájkot folytatunk. Mi ketten, a Dezsi meg a Gazsi nem megyünk el innet addég, míg rendbe nem hozzák a frizuránkat. Amióta itt vagyunk, mi ketten, a Dezsi meg a Gazsi, félálomban négy, teljes döglésben meg tizennyóc jól fésült gyereket láttunk, ijaj, hát az egyik dzsukerebb volt mint a másik, igaz, hajjá’ meg Gazsi! Legutóbb vagy két éve jártunk éppen itt, akkor még sukár volt a hajunk, azóta az enyim zsíros, a Gazsié meg tetves. Na most az a nagy helyzet drága szép testvérem, hogy nem lesz ez így jó. Csinájjá valamit he, mert különben itt maradunk – talán az idők végezetéig.”  

img_20230518_175336.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9818128420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása