PONYVALEGÉNY

Egy töltéssel a Citadellára

Próbajárat, kicsit másképp: az előző két hétben elektromos hajtású autóbuszt tesztelt a BKK és az utazóközönség

2021. augusztus 22. - Horváth M. Attila

img_20210818_172159.jpgÚjabb midibuszt állított forgalomba a Budapesti Közlekedési Központ: az elmúlt napokban a tömegközlekedési járatokat igénybe vevők azonban tapasztalhatták, hogy ez a jármű más, mint a többi.

Ha megetted azt a vacakot és végre kihúzod a telefonod, mehetünk, feltéve, hogy addigra a 27-es is fel van töltve.

Műanyag kaja, elektromos töltés. Kész szerencse, hogy nem elektromos töltésű íztelen eleség... A fenti idézet elhangozhatna a nyáron vírusmentes kiülős résszel kibővített gyorsétterem előtt, aminek köszönhetően olajfolt legfeljebb a fél perc alatt kész sült krumpli után maradhatott volna, mert ez a 27-es nem berreg, nem pöfög, nem zakatol és nem rázkódik – csak halad. 

A BYD K7 típusú környezetbarát járgányt közel két hétig, augusztus 9. és 22. között tesztelhették nem csupán a közlekedési társaság szakemberei, hanem az utasok is. A bliccelők ráadásul duplán jól jártak, ugyanis ezt a járatot térítésmentesen lehetett igénybe venni. A magunk részéről amondók vagyunk, kár, hogy (legalábbis egyelőre) nincs belőle több. A BKK utóbbi időben megfogyatkozó pénztárait és kültéri automatáit előszeretettel kerülők is ugyanezen a véleményen vannak – csak éppen más okból... 

A BYD K7 SZÁMOKBAN5 viszonylaton találkozhattak az utasok a BYD K7-tel, mivel a 15-ös, a 16-os, a 27-es, a 102-es és a 158-as vonalán is közlekedett • 8.7 méter hosszúságú a midibusz • 22 utas foglalhat helyet kényelmesen • 150 kilométert is megtehet a midibusz egyetlen töltéssel

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5416667374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása