PONYVALEGÉNY

A nyilvánosságot kerülő korábbi NB I-es labdarúgó: „Nincs sok kedvem bármiféle találgatások vagy negatív megbélyegzés miatt bárkinek is magyarázkodni”

A napjainkban is aktív futballista próbálja a lehető legkevesebb életjelet adni magáról, az okát azonban csak ő tudja

2022. március 30. - Horváth M. Attila

pc080177.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngManapság is meghatározó tagja klubcsapatának az az egykori élvonalbeli labdarúgó, aki bár messze került a rivaldafénytől, de ezt egy pillanatig sem bánja. A kiváló sportembert szerettük volna közelebb hozni a Tisztelt Olvasóhoz az Életpálya címet viselő rovatunkban, aki udvariasan ugyan, de akadályt gördített ebbéli törekvésünk elé.

Két korábbi NB I-es csapatánál is szívesen emlékezhetnek rá, ugyanis a 2000-es évek második és a 2010-es esztendők első felében rendszerint megbízható teljesítménnyel rukkolt ki az az anonimitást kérő és kapó futballista, aki talán még mostanság sem lógna ki egyik ex-alakulatából sem. Az persze más kérdés, hogy közülük csak az egyik szerepel a jelenlegi szezonban is a honi első osztályban. 

Néhány volt csapattársamat már olvastam ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban és nagyon tetszik is a rovat, azonban most nem szeretnék élni ezzel a lehetőséggel, ugyanis az utóbbi években próbálom a lehető legkevesebb életjelet adni magamról – reagált megkeresésünkre a névtelenségbe burkolózó tapasztalt sportember. – Ennek is megvan a maga negatív kiváltó oka. Hogy csak egy példát mondjak: a kedvenc filmem az Amerikai história X… Nincs sok kedvem az ezzel kapcsolatos bármiféle találgatások vagy negatív megbélyegzés miatt bárkinek is magyarázkodni, holott az egyszerű igazság az, hogy imádom Edward Nortont és szeretem ezt a témát, a színészi alakítások pedig zseniálisak. Valamint zavarban is lennék, mert a focival kapcsolatos kérdések közül sem tudnék egyet-egyet kiemelni. Hosszú és szép pályafutásom van és volt, a tehetségemhez és a szorgalmamhoz mérten nincs hiányérzetem, ha egy picit szerencsésebb vagyok, akkor lehet, hogy szebben is alakulhatott volna a karrierem, ha viszont csak egy picit pechesebb, akkor talán egyetlen NB-s mérkőzésem sem lenne.

A jelenleg a magyar negyedik vonalban szereplő futballista indoka voltaképpen érthető, hiszen pályafutása legszebb évei azon időszakra tehető, amikor gyakorlatilag minden héten akadt egy-egy olyan bajnoki, amely kapcsán, ha többre nem is, de egy pillanatra felkapta a fejét az érdeklődő. Mi viszont fejet hajtunk előtte: lám, így is lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5617793585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása