PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: KOLOZSVÁRI LÁSZLÓ, a Maglód labdarúgója

Az elmulasztott sansz ellenére is bizakodó a támadó: „Csapatszinten az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, mert bőven meg van rá a keretünk, hogy sikeresek legyünk”

2024. július 19. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Kolozsvári László, a 2023/2024-es évadban 74 ponttal a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában a 2. helyen végző Maglód-HelloParks 26 esztendős labdarúgója, a gárda 31 találatot szerző támadója, amivel a csoport gólkirályi címét is elnyerte.

Tovább

Hófehér kövek útján – in memoriam K. K.

Hosszan tartó, türelemmel és méltósággal viselt betegség következtében elhunyt egy angyallány a földön, akit idejekorán kiválasztott magának a végtelen

pb3000455.JPG– Meddig megyünk? 

– Amíg a lábunk bírja. Mi az, tán elfáradtál? 

A hölgykacajtól zengett minden, de körülöttük a fényen és az árnyékon kívül nem volt senki. 

Tovább

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: KERESZTES BENCE, a Szentlőrinc labdarúgója

Hullámvasúton: „Azok után, hogy hatalmas csalódás ért bennünket, amikor kiestünk a másodosztályból, sikerült rendbe tenni a dolgokat a csapat körül”

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Keresztes Bence, a 2023/2024-es évadban 75 ponttal az NB III Dél-Nyugati csoportjának 1. helyén záró, a Putnok elleni osztályozókat sikerrel letudó, így a 2024/2025-ös szezonban az NB II-ben szereplő, a július 28-i nyitányon, 19 órakor az FC Ajka otthonában pályára lépő Szentlőrinc SE 27 esztendős labdarúgója.

Tovább

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: HULICSÁR MÁTÉ, a Békéscsaba labdarúgója

Megérte váltani: „Tisztában voltam azzal, hogy meg kell küzdenem a helyemért, de úgy gondolom, amikor lehetőséget kaptam, rendre jól sikerült élnem vele”

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Hulicsár Máté, a 2023/2024-es évadban 81 ponttal az 1. helyen záró, a 2024/2025-ös szezonban az NB II-ben szereplő, a július 28-i nyitányon, 19 órakor a Kozármisleny otthonában pályára lépő Békéscsaba 1912 Előre SE télen Monorról szerződtetett 25 esztendős labdarúgója, a gárda 11 találatot szerző támadója.

Tovább

Görög-góllal nyert a Székely-csapat az afrikai hőségben

Barátok közt: Székely Tibor egykori szigetszentmiklósi és szombathelyi kollégája, Aczél Zoltán ellen meccselt

szekelytibor_sztku19.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKAPOSVÁR–PÉCSI MFC 1–0 | Az első félidő hajrájában a héten Dunaföldvárról szerződtetett Görög Gergő akciógóljával – a Paksi FC-ben pallérozódó, az NB I-ben is bemutatkozó fedezet tizenkét méteres lövéssel vette be Helesfay Donát hálóját – szerzett vezetést az NB III-as házigazda, amely szombat délelőtt az NB II-ből kizuhanó mecsekaljaiakat fogadta felkészülési mérkőzésen és győzte le ezzel a találattal. 

Tovább

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: MENCZELES IVÁN, az FC Hatvan labdarúgója

A következő szezonban a legjobb nyolcba kerülés a kapus célja: „Szerencsére a végére annyira össze tudott állni a csapatunk, hogy a rengeteg sérült ellenére is tudtunk meccseket hozni és igy sikerült bennmaradnunk”

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: ifj. Menczeles Iván, a 2023/2024-es évadban 36 ponttal a 12. helyen záró, így az NB III Észak-Keleti csoportjában bennmaradó FC Hatvan labdarúgója, a gárda 27 esztendős kapusa, aki a bajnoki szezonban 29 alkalommal állt a lécek között, és akinek az édesapja a tapasztalatnak híján nem lévő futballedző, Menczeles Iván.

Tovább

Öt éve hunyt el B. Nagy Zoltán

2019. július 13-a ugyancsak szombat volt, amikor a futsaledzőként és futball-játékvezetőként is ismert főszerkesztő tragikus hirtelenséggel távozott

img_20190715_193532.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Az a július 13-a is szombat volt: öt esztendeje hunyt el a labdarúgó-játékvezetőként és futsal-edzőként is ismert B. Nagy Zoltán sportújságíró, a Sportszelet és a noilabdarugas.hu főszerkesztője, aki manapság az ötvenharmadik életévében járna. Az alábbiakban rá emlékezünk.

Tovább

A nagy átszállósdi – budapesti játék az izzadtságtengerben

A szokásos karbantartásra a 4-es, 6-os villamosvonalon a legtikkasztóbb júliusi napokban kerül sor

img_20180702_173352.jpgNem elég, hogy a forrón kínált levegőt unottan majszolva tátogunk, mint a halak, a legforgalmasabb villamoson úgy is utazunk, mint a heringek – és még mindig nem vagyunk kinn a (csurom)vízből. 

Tovább

INTERJÚ | Sentényi Barna: „Nem éreztem soha, hogy belőlem játékosnak kell lennie”

Édesapja nyomdokain haladt a kosárlabda-játékvezető, aki mindezt sohasem tekintette tehernek

sentenyi_barna_kopf.jpgÉli az álmait. Immár harminc éve a kosárlabdával kel és fekszik, ám nem a legújabb variációk begyakorlására készül kedden és pénteken, hanem arra figyel, hogy a hétvégén minden a lehető legnagyobb rendben legyen a játéktéren kívül és belül egyaránt. Sentényi Barna ismert és elismert tagja a kosárlabda-játékvezetők népes táborának, de ez cseppet sem véletlen, hiszen volt kitől ellesnie a sportág csínját-bínját.

Tovább

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: SZÓRÁD ANNA, a ZTE NKK kosárlabdázója

Az előrelépés záloga: a sportmentáltréner segítsége is kell a jó teljesítményhez

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Szórád Anna, a kosárlabda női NB I Piros-csoportjában szereplő ZTE NKK nyáron távozó, 2-es és 3-as poszton is bevethető utánpótlás-válogatott játékosa. 

Tovább
süti beállítások módosítása