PONYVALEGÉNY

KÉPséges Budapest | 24. | Kálvin tér

2023. december 21. - Horváth M. Attila

kalvin_img_20231214_161813.jpgMegdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is lehet megdöbbenni, meghökkenni, felháborodni, meglepődni vagy esetleg elmosolyodni. 

kepseges_budapest.jpgMint azt a bizonyos forró kását, úgy kerülgetjük hajnalban, álmoskás hangulatban, unott képpel, vagy bámuljuk a késő délutáni tömegben, zsúfolt emberforgatagban. A hármas metró Kálvin téli aluljárójának Újpest felé haladó peronján hosszú hetek óta a futballpályákról ismerős bójaként köszön vissza az utasok előtt lezárt miniszakasz, no meg a felirat, ami azt tudatja az arra járóval, hogy vigyázzon, mert a terület csúszásveszélyes. Bármitől is álljon fenn a vészhelyzet, valami azt mondatja velünk, az új év első napjaiban ott lesz majd a felirat változatlanul, afféle mementóként.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7518287499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása