PONYVALEGÉNY

Lukács Kelemen góljának ezúttal nem örültek Vácon

Kecskés Zoltán vendégalakulata egymás után a harmadik bajnokiján diadalmaskodott, míg a Duna-partiak sorozatban harmadszor kaptak ki

2023. március 26. - Horváth M. Attila

lukacs_kelemen_foto_vacfccom.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVÁC VLSE–VS DUNAKESZI 0–1 | Nyolc éven át futballozott a piros-kékek színeiben Lukács Kelemen, aki a Duna-partiak pályáján ezúttal győztes gólt szerzett, csakhogy ennek ezúttal még véletlenül sem örültek a hazaiak. 

Mindössze a harmadik bajnokiján jutott szerephez a VS Dunakesziben Lukács Kelemen, aki rendkívül fontos találattal járult hozzá Kecskés Zoltán társulatának újabb, sorozatban harmadik bajnoki győzelméhez, ugyanis Csordás Simonék a Tököl (3–1) és a Pilis (5–3) után az egykor szebb napokat látott városi felnőtt futballcsapatot (1–0) is felülmúlták. A különleges tripla „odaát” is megvan, csak éppen fordított előjellel... Hegedűs Csabáék ugyanis a Felsőpakony (2–3) és a Biatorbágy (2–4) elleni mérkőzést követően egyhuzamban harmadszor, ezúttal a Dunakeszitől is kikaptak (0–1). 

Pest megyei I. osztály, 21. forduló

 VÁC VLSE–VS DUNAKESZI 0–1 (0–1) 

Vác, vezette: Mákos Márk Dávid (Berki András, Szeifert Dávid)

Gólszerző: LUKÁCS KELEMEN (0–1) a 6. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2118081224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása