PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: UDVARDY LUCA, teniszező

„A nővérem, Udvardy Panna a példaképem”

2022. március 14. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Udvardy Luca teniszező, a szintén a sportág csillagaként tündöklő Udvardy Panna húga, aki úgy kezdte a 2022-es esztendőt, hogy Costa Ricában párosban első kategóriás junior ITF-tornát nyert, majd Ecuadorban duplázott, avagy egyesben és párosban is tornagyőztes lett.

udvardy_luca.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A testvéreim Balatonbogláron kezdtek el teniszezni és én tőlük lestem el a játékot, amibe egyből beleszerettem. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Amikor tavaly bemutatkozhattam a WTA versenysorozatban, hazai környezetben a Római parton. Ráadásul Babos Tímea ellen játszhattam. Akit a sportágon belül nagyra tartok: A nővérem, Udvardy Panna a példaképem. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: A nővéremmel is vagyok a legjobban a mezőnyben, rá mindig számíthatok. Szezonbeli emlékezetes esemény: A dél-amerikai héthetes túrám, amivel bebiztosítottam januárig az összes Grand Slam főtábláját, és ahol négy tornagyőzelmet is sikerült aratnom. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Hogy minél jobban szerepeljek a Grand Slameken és a felnőtt mezőnyben bemutatkozzak, illetve elkezdjem a világranglista-pontokat gyűjteni. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: A juniorok között a TOP10-be szeretnék bekerülni. Amelyik sportot még kedvelem: Síelni nagyon szeretek. Azon kívül még a focit, a röplabdát és a korcsolyát szeretem. Amit eddig még nem tudtak rólam: Van két kutyám és három testvérem van.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9017779748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása