PONYVALEGÉNY

„Hadd legyen jó napom!” – Clint Eastwood: 90!

San Francisco utcáin: a legendás színművész westernben, krimiben, akciófilmben és drámai alkotásban is remekelt

2020. május 30. - Horváth M. Attila

Május 31-én, vasárnap ünnepli kilencvenedik születésnapját a filmtörténelem megkerülhetetlen egyénisége, a színészként, rendezőként, zeneszerzőként és producerként is brillírozó, már életében legendává lett Clint Eastwood.

Tovább

Fradi volt, Fradi lesz… (+FOTÓGALÉRIA)

A Fővám téri Vásárcsarnok közelében a Ferencváros kézilabdázóinak sikereiből nyílt szabadtéri kiállítás

Ha valaki mostanában „beugrott” egy csomag főzőhagymáért, másfél kiló újkrumpliért és harmincöt deka mézédes magyar eperért a Fővám téri Vásárcsarnokba, kifelé jövet szembetalálkozhatott a múlttal, a Ferencváros kézilabdázóinak diadalaival.

Tovább

A szépség és a szörnyeteg: a Tatai úton két játékteret átadtak, míg a teniszpályákat üzemen kívül helyezték (+FOTÓGALÉRIA)

Még messze az út vége, hiszen a BVSC leendő utánpótlásközpontjában járva leharcolt bútorokat, salakra költöztetett kispadokat és betört „kirakatüveget” is láttunk

Hét és fél hónappal ezelőtt arról számolt be a Ponyvalegény, hogy a BVSC enyhén szólva is renoválásra szoruló, levitézlett Tatai úti sporttelepe november végén átadásra kerülhet, éspedig a vasutas klub utánpótláscentrumaként. Nos, az egy füves és az egy műfüves futballpályán már zajlik az élet,…

Tovább

A halál keresztútján – Szilágyi István emlékére

A tragikus sorsú színművész esete sok kérdést felvet, többek között azt is, hogy a három éve felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt gyilkosa mire számíthat?

Május 22-én, pénteken 11 óra 45 perckor nyilvános szertartás keretében a Kozma utcai Új Köztemetőben kísérik utolsó útjára a 82 éves korában tragikus körülmények között elhunyt, a fia által meggyilkolt színészt, Szilágyi Istvánt, Humenyánszky Jolán szobrászművész férjét.

Tovább

Magyar minta: apák és tigrisek, avagy jól csúszó szappanoperák

Kábel a rengetegben: a koronavírus-járvány a napi sorozatoknak is keresztbe tett

Hazai pálya: ha a járvány miatt minél többször mossunk kezet szappannal, akkor amennyiben tévézünk, nézzünk minél többször szappanoperát? Kétségtelen: választékban nincs hiány.

Tovább

A Jóreménység foka – levélféleség Benedek Tibornak

Magánjellegű okra hivatkozva minden vízilabdával kapcsolatos tevékenységtől visszavonult a sportág élő legendája

Jó lenne most azt hinni, hogy a Nicaraguai Taekwondo Szövetség óvodai kiválasztó szakreferensének kértek fel, hogy kutasd fel és találd meg a Santiago de los Caballeros de León egyik tagintézménye Napocska csoportjának dan mesteri fokozatig fejleszthető legjobbját, és miközben jókötésű, magabiztos…

Tovább
süti beállítások módosítása